Yardım Sayfası

>
>
Yardım Sayfası

    Ziyaretçilerimiz tarafından zaman zaman dile getirilen sorunların çözümlerini aşağıda bulabilirsiniz.


    Sık Sorulan Sorular

    Soru: Yapbozlar bende açılmıyor neden?
    Cevap: Sitemizdeki yapboz sistemi iki çeşittir. Bunlardan birincisi flash oyun şeklindedir. Eğer telefon ve tabletten giriş yaptıysanız, flash yapbozları oynayamazsınız. Çünkü telefon ve tabletlerde flash player desteği yoktur. Bilgisayarınızdan giriş yaptıysanız ve yapboz yüklenmediyse, tarayıcınızın flash playerını güncellemelisiniz.
    Telefon ve tabletlerden ziyaret eden kullanıcılarımız yapbozları mobil oyna linki ile açmalıdır. Böylece telefon versiyonunu hızlı bir şekilde oynayabilirsiniz.

    Soru: Yapbozlarda eksik parçalar var. Ne yapmalıyım?
    Cevap: Oyunlar bilgisayar yazılımları ile üretildiği için eksik parça söz konusu değildir. Eğer parçaları bulamıyorsanız buradan detaylı çözüme bakabilirsiniz.

    Soru: İletişim e-maillerine neden geri dönüş olmuyor?
    Cevap: Bize gönderilen e-maillerde bazen e-posta adresi yazılmamaktadır. Dolayısıyla biz de geri dönüş yapamamaktayız. E-mail adresi yazılan her maile geri dönüş yapılmaktadır. Her dileğiniz ve öneriniz tek tek dikkate alınmaktadır.

    Soru: Siteniz ücretli mi?
    Cevap: Sitemiz tamamen ücretsizdir ve böyle devam edecektir.

    Soru: Sitedeki oyunların bazıları geç açılıyor. Neden?
    Cevap: Yapbozların boyutlarına göre yüklenme süreleri vardır. Boyutu yüksek olan yapboz oyunları diğerlerine göre daha geç açılmaktadır.

    Soru: Yapbozları bilgisayarıma indirebilir miyim?
    Cevap: Maalesef böyle bir seçeneğimiz mevcut değil. Yalnız tekrar oynamak istediğiniz yapbozların bulunduğu sayfayı sık kullanılanlara eklerseniz, kolayca tekrardan erişebilirsiniz.

    Soru: Puzzle satışınız var mı?
    Cevap: Puzzleoyna.net sitesi üzerinden puzzle satışımız yoktur. Puzzleoyna.net sitesi ile bir ticari faaliyette bulunmamaktayız.

    Bunların Dışında Sorunuz varsa; İletişim Sayfasından bize ulaşabilirsiniz.

    Tarih: 2016-02-20
    Görüntülenme: 45721

Ä°letiÅŸim Yapboz