Flash Oyunlar Hakkında

>
>
Flash Oyunlar Hakkında

    2008 yılında kurulduğu günden bugüne yapboz oyunları flash alt yapısı üzerine kuran Puzzle Oyna, 2015 yılında bir yenilik yapmış ve oyunları HTML5 altyapısı ile mobil destek sağlamıştır. Macromedia Flash ile hazırlanan oyunların gün geçtikçe popülerliğini kaybetmesi üzerine internet mecrası farklı bir yol izlemiştir. Google Chrome tarayıcısı flash player desteğini Aralık 2020 tarihinde tamamen kaldıracaktır. Dolayısıyla bizim flash ile hazırlanan oyunlarımız artık Chrome tarayıcılarda çalışmayacaktır. Fakat Puzzle Oyna ekibi 2015 yılında yaptığı çalışma ile bu durumda sorun yaşamayacak ve oyunlarımız html5 destekli versiyonları ile oynanacaktır.


    Ziyaretçilerimiz bilmektedirler ki flash versiyon ile mobil versiyonda ufak tefek farklılıklar vardır. Üzülerek belirtmek isteriz ki artık sadece mobil versiyon diye adlandırdığımız html5 destekli oyunlarımız yayınlacaktır. Bundan sonra flash oyunlarımız yüklenmeyecek, 2021 yılında ise tamamen kaldırılacaktır.

    Sizler yine sitemiz üzerinden puzzle oynamaya devam edebilirsiniz. Çünkü html5 versiyonumuz hali hazırda 2015 yılından beri aktiftir.

    Sevgiyle, Puzzle Oyna Ekibi

    Tarih: 2020-04-22
    Görüntülenme: 558

İletişim Yapboz